lördag 11 mars 2017

Ännu en butik upphör.

Att butiker kommer och går är väl inte så märkligt så även i centrum.. Inte sällan är det mindre butiker utan marginal som inte klarar av en längre tids röda siffror, där drabbas ekonomin direkt så att säga att.. Vet butiker som vid köp övertog checkkrediter på flera hundratusen och som inte kunde hantera dessa pengar som är mening med checkkredit.. Pengar som brände i fickan.. Har inget med denna butik nedan att göra..
Men det finns ju även små butiker som klarar sig utmärkt.. Det är kostsamt för en hyresvärd att ofta bygga om för ny handel i lokalen och många söker därför först och främst butiker med en större kedja bakom sig..
Nu är ännu en butik i centrum på väg bort och det är den butiken som ligger på Kopparslagargatan intill Robotrestaurangen och ett stenkast från Åhléns.. Där annonseras det om utförsäljning, man säljer diverse-saker och har tydligen inte infriat förväntningarna förägaren..
Vet inte vad denna butik heter såg inget namn. Det har varit flera butiker i den lokalen men tydligen har ingen funnit den ultimata varan att sälja.. Så ny lokal ute till uthyrning om man inte redan funnit en hyresgäst..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...