söndag 26 mars 2017

Inget har hänt vid strandpromenaden.

Sådana här underbara dagar som idag måste man bara ta vara på och få lite c-vitamin injektion genom solen.. Så det blev en ordentligt cykeltur vilket som bland annat förde mig till cykel/gångvägen efter Vänerstranden..
När jag ändå var ute på den vägen tänkte jag att kolla vad som hänt med den irriterande biten vit båtgården där man efter bron får ge sig upp bland husen där.. Och vad jag kunde se hade det inte hänt ett skit.. Såg lite träd fällda efter strandkanten där, om det är något på gång kanske..
Men vid slutet av bron efter båtgården om du kommer från Framnäshållet så möts du ännu av samma syn.. Du kommer inte rakt fram utan måste vika av upp mot villorna.. Får se om man har så mycket kurage bland politiker och tjänstemän i kommunen att något händer detta år..

Vi kunde förra året läsa "Lidköpings kommun köper mark i bland annat Tofta.. Markområdet i Tofta ligger vid den strandpromenad som finns längs delar av Vänerns strandlinje. Genom köpet av marken kan strandpromenaden eventuellt utökas, menar Jonas Sundström, ordförande i nämnden.."
Eventuellt?? Men nog kommer man att dra promenaden rakt fram? Det vore en dumhet utan dess like annars..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...