fredag 3 februari 2017

Pollen i luften?

Inte tusan kan det väl vara pollen i luften nu? Man vet inte vad man skall tro men tydligen finns det lite sanning i det hela beroende på vart i Sverige du bor..
Det skrivs att redan nu börjar vårtecknen rada upp sig i Skåne och utmed väst­kusten. Vintergäck och snöd­roppar rapporterades redan för ett par veckor ­sedan..
Och nu har alltså hasseln börjat blomma och ställa till det för pollenallergiker.. De första blommorna skulle sets 21 december om man får tro uppgifter..
Men det rör sig inte om någon högre koncentration så något större besvär kommer det väl inte att bli.. Det sägs att det fortfarande är höst i delar av Sydsverige, det har varit för milt för att räknas som vinter enligt den ­meteorologiska definitionen..
Jag tar gärna emot våren när den behagar komma, men tyvärr kan mars ge ordentliga bakslag när vi kommit dit och februari är ju en ren vintermånad även om temperaturen säger annat.. Men tydligen har vi just nu ­meteorologisk höst så håll till godo.. Men nästa vecka är prognosen -5 grader någon dag, då är det väl vinter?

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...