söndag 5 februari 2017

Båtmässa.

Vill inte kalla det ett vårtecken för nu i början av februari får man titta länge efter ett sådant tecken och vara en optimist.. Men man kan se vad som komma skall..
Och det i Göteborg.. Årets Båtmässa i Göteborg har starta, den 58:e i ordningen. Under en vecka kan den som gillar allt som har med båtar och vad det innebär få sitt lystmäte tillfredsställt. Det är där man skall vara om man vill se 450 båtar, prova att paddla kajak, testa sina surfkunskaper i en simulator.. Kan tänka mig att en och annan Lidköpingsbo kommer att vara där..
Vi skulle haft lite längre säsong bara, lite för kort enligt min mening med besväret innan sjösättning och under sjösättning för denna korta period för att sedan tas upp.. Klart det beror på vilken typ av båt man har, är det en som det bara är att hiva i utan någon större procedur går det väl bra..
Men har man storleken större så fodras det lite mer organisation runt om både vid isättning och upptagande..

En del är så stora att man väljer att sjösätta dem i hamnen, men de nya kranen i småbåtshamnen tar väl lite mer än den gamla men kanske det inte räcker ändå för vissa..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...