lördag 4 februari 2017

Locka hit barnfamiljer från Göteborg.

Om det är som en artikel i NLT skriver så skall man tydligen från Lidköpingshåll försöka locka till sig barnfamiljer från Göteborg.. Troligtvis lite svårare än vad man tror..
Lidköpings kommun, AB Bostäder och Tillväxt Lidköping tillsammans ska arbeta fram hur Lidköping ska marknadsföra sig mot Göteborg.. Delar av lockelsen skall utgöras av goda pendlingsmöjligheter när det inte finns tillräckligt med jobb här i kommunen..
Barnfamiljer som väljer att pendla kanske en eller två timmar om dagen?? Det blir nog inte som man tänkt sig i visionen.. Och bostäder? Där förlitar man sig på hamnstaden så då måste det ligga nästan ett decennium framåt tiden, men man räknar med att det tar tid innan det blir orsak och verkan..
Tja, lycka till, men förvänta er ingen anstormning men det kan vara värt ett försök.. Kanske borde ni också satsa på andra än barnfamiljer där barnen har stabiliserat sig i den nuvarande tillvaron..
Man kan inte räkna med att byggar-Bob skall ställa upp i alla väder utan det är en invecklad process att få allt att stämma..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...