måndag 5 december 2016

Lite svammel.

Ser med tillfredsställelse att man har reagerat både från politiskt håll och från vanligt dödliga mot trafikchefens enfaldiga hållning om trafiksituationen i Lidköping. Man har nu i NLT kommit med lite mer nyanserad bild annat än att peka med hela handen mot enbart bilister och tagit upp debatten från fler synpunkter, bra jobbat..

Såg när jag stod och språkade utanför där Nordea låg, att flera tydligen inte uppfattat att Nordea flyttat en bit bort och fick se lapparna på dörren, då lommade man snett över gatan.. Så till allmän kännedom.. Nordea huserar numera i Orionhuset vägg i vägg med HM och en tvärgata från Sparbanken, likaså en tvärgata från andra hållet till Handelsbaken..

På Rörstrandsområdet renoveras det nu efter branden där i oktober, men enligt uppgifter skulle man även innan branden få in hyresgäster där, så det är väl lite arbete med att få dessa gamla lagerhus respektabla.. För i nuvarande kondition ser de inte så inbjudande ut. Standarden sätts väl efter vilka eller vilken hyresgäst som kommer och vilka krav de har..

Som det såg ut efter branden så fodras det nog lite arbete bland annat med takstolar..
Arkivbild.

Och att man tydligen skall göra ett nytt försök med ett lekland nu någonstans vid Sockerbruksgatan.. Studsmattor, klätterväggar och bollhav skrivs det om.. Förhoppningsvis blir det lite mer än detta, för dessa ting finns lite var stans i samhället och frågan är om folk är villiga att betala för dessa helt vanliga ting.. Men efter man fläskade till med Sparbanken arena verkar det som man i Lidköping är skrämda för att satsa lite större.. Även i privat regi.. Men först skall ändå kommunens kvarnar mala även här..

Att man kan även om det inte finns något inpräntad bandyintresse konstatera att Villa gick segrande ur båda derbymatcherna mot Vänersborg och Gripen Trollhättan.. Bara hoppas på att formen håller i sig, någon plattmatch får väl det räknas med.. Men det vore kul med en SM-buckla även för en måttligt bandyintresserad som blogginnehavare.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...