måndag 5 december 2016

Bakterihärdar.

Skulle man försöka sig på en gissning vilket som är den största bakteriehärden i bostaden så undrar jag om inte toaletten hamnade högt upp.. Men se icke, den kommer inte ens bland de tio högst placerade.. Såvida man inte räknar glaset till tandborsten som tillhörande toaletten, det hamnade på tredje plats..
Men som nog många misstänker så hamnade disktrasan högst upp som värsta bakteriehärd, själv använder jag mig mycket av hushållspapper om än inte alltid.. Diskbänken kom på andra plats, den som ser så skinande ren ut.. Och det jag sitter vid nu på fjärde plats, tangentbordet..
Något som man inte tänker på hamnade på topp fem och det var kaffebryggaren, där man slarvar med rengöringen.. Men å andra sidan går det inte att vara hysterisk när det gäller att hålla rent heller.. Lite bakterier är bara bra för människan att de finns i kroppen.. Annars blev vi mottagliga för minsta sak som man inte hade tvättats i klor..
Så lite smuts därute skadar inte, bara man tvättar händerna efter toalettbesök så är det nog inte så farligt med vare sig diktrasor eller tangentbord.

Inga kommentarer:

DLG ska spara.

 Sjukhussyndromet har nått skolan nu De la Gardie och när man skall spara drabbar det inga elever.. Det ska finnas tillräckligt med materia...