torsdag 1 december 2016

Åhlénsparkeringen i sin absoluta linda.

Bloggen undrade 29-november detta år hur smidigt bygget med Åhléns-parkeringen skulle löpa, då bloggen skrev "Undrar hur många överklaganden och politiskt käbbel det blir om detta område." Och som ett brev på posten(ett brev som kommer fram då).. Så är det redan om inte käbbel så farhågor..
Det skrivs att: "AB Bostäder vill bli delägare i ett nytt bolag som skulle bildas tillsammans med privata investerare för att exploatera bl a Åhlensparkeringen. Bolaget skulle komma att heta Entré Syd."
Man påpekar bland annat att det kan bli svårt med insynen i ett dotterbolag till AB Bostäder, där privata har mer än halva inflytandet och ägandet.. Kanske det, men varför i tusan bilda konsortium då? Kan inte vart bolag stå för sin del som man gör i övriga byggen, hela Lidåker är ju en byggherre..
Det verkar nästa som det är beställt av byråkrater från början, se på polishuset som skulle ligga här med arkitekttävling och med visning i Sockerbruket.. Blev inte ett skit av det, det gamla byggs nu om och till..
Skall bli intressant att se hur lång det kommit på denna parkering vid uppstart för Hamnstaden, vilket tog nästa tjugo år från idé till de första husen står färdiga ca 2021, antagligen..
Så denna parkering kommer inte att förändras i första taget för redan från första början blir det tveksamheter, men man har i alla fall kollat i början av november hur långt det är till berget, ca 20 meter..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...