söndag 13 november 2016

Slutfas Burger King.

För nästa ett år sedan november-december 2015 startade man att gräva ut för parkeringsplatser och som det då sades för arbetsbodar intill dåvarande "Hemcompaniet" nuvarande JYSK.. Men det tog tvärstopp. En av cheferna på byggbolaget försökte sig på en ursäkt om att man inte hade tid just då, eftersom bygget av Orionhuset pågick under samma tid.. Vilket var en märklig ursäkt, inte klara av två byggen samtidigt..
Som sagt hit men inte längre kom man till en början, tror det tog nästan sex månader eller kanske sju innan något hände.. Här stod man länge alltså och stampade.. Orsak, man hade inte tid!!!
Arkivbild.
Sedan tog man sig "tid" och någon gång maj-juni började man se aktiviteter på asfalten utanför El-Giganten.. Nu ser det nästan färdigt ut och arbetsbodarna är borta och asfalten lagd.. Så personalen är väl på gång..
Man har även fått upp skylten som visar på Burger King.. Och alla man träffar undrar hur det kommer att gå för Frasses hamburgerbar.. Det är väl bara att vänta och se..

Så är väl denna långbänk över och vi får kolla upp de kommande som är några stycken och har ett helt annat prisläge och riskerar höja vår skatt.

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...