fredag 25 november 2016

Badhuset igen!

Socialdemokraterna, Vänsterpartisterna och miljöpartisterna vill ha en utredning om badhus liknande dem som finns i Skara och Vara. Det framgår av det förslag till investeringsbudget som majoriteten föreslår. Men budgeten är redan rekordstor – 1,2 miljarder på tre år skriver Lidköpingsnytt..
Om man skall blicka på kostnaderna är för andra projekt och ordna till något halvdant på grund av det, så låt bli att bygga.. Låt det gamla antika stå kvar tills det blir något riktigt av det..
Bygger man nytt och förväntar sig en stad på ca 45 000 invånare så skall det om än inte i Skövdes klass på badhus åtminstone inte komma ljusår efter..
Låt det gamla stå kvar om ni har förslag om ett nedbantat badhus på grund av skulder för reningsverk och vägbyggen t.ex. Då kan ni lappa och laga det antika badhuset flera år till.. Synd ni rev det gamla badhuset vid Lidan.. Ni kan väl vänta tills nästa skattehöjning..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...