tisdag 22 november 2016

Årets julklapp.

Ja då har årets julklapp presenterats och det blev VR-glasögon.. Och även liksom 2015-års julklapp, bakmaskinen inte blev något för mig så är detta års julklapp ännu mindre något för mig.. Kanske mina barn eller barnbarn..
− Även om VR-revolutionen inte är här fullt ut ännu är detta året då tekniken slog igenom, säger vd på HUI research.. De som utnämnt denna julklapp till årets..
Undrar om inte tekniken varit på tapeten innan och redan blommat ut.. 2012 Hörlurar.. 2013 Råsaftcentrifug.. 2014 Aktivitetsarmband och redan 1994 blev det mobiltelefonen, vilkens utveckling sedan har varit stark..
Spikmatta 2009 var väl en liten udda julklapp och 2003 en mössa.. Bekvämast är att ge kontanter eller allra bekvämast är att komma överens om att inte ge något alls mer än gemenskap och julmat.. Kan vara svårt med mindre barn men utöver det så..
Har sett priser från några hundra till strax under trettio tusen kronor. Vilken skillnad det är är nog bäst att kolla upp först.. Det finns VR-glasögon för Smartphones och t.ex. Playstation och massor av andra.. Att man inom den branschen kommer att dra stora växlar på denna "utmärkelse" kan ni vara säkra på..
Köpa glasögon för ca trettio tusen är väl magstarkt, men klart har ni den summan liggande oanvända i en låda så..

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...