tisdag 22 november 2016

Skara ångar på.

Lidköping får se upp.. Hittills till tredje kvartalet har Skara ökat mer än Lidköping vad gäller inflyttning och verkar för övrigt gå som tåget..
Skara kommun går mot stort överskott. Enligt senaste prognosen kan kommunen gå plus med 58,1 miljoner kronor 2016. Det är en ökning jämfört med augustiprognosen som visade 48,5 miljoner kronor i helårsresultat skriver SKLT..
Lidköping måste höja skatten och taxor nu senast VA och renhållningstaxorna för att inte släpa efter.. Investerar för framtiden har det låtit om dessa dyra investeringar som nytt värmeverk och nu ett nytt reningsverk..
Kanske det, men se till att folk tycker sig ha en framtid i Lidköping, kanske vi blir passerade av Skara, det skulle se ut det..
Kommunerna och även Lidköping tycks bygga på att invandrare skall hålla antalet invånare uppe, men det är möjligheten till arbeten och bra tillvaro i en kommun som gör det mesta.. Dit hör inte att höja skatter och taxor även om lokalmedia till leda tjatar om hur billig Lidköping är i förhållande till andra kommuner..

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...