söndag 23 oktober 2016

Snö på väg?

Det har snöat mest i de östra delarna av Småland, men det övergår snabbt i regn, berättar meteorolog på Foreca..
Den första snön som föll har inte orsakat några problem i trafiken i Småland och väntas inte heller göra det i Västsverige. Främst kommer det att snöa inåt landet mot Ulricehamn. Snön kommer mest att falla under morgonen, sedan övergår det till regn.. Här alldeles intill Vänern som ännu är "varm" så är risken för snö mindre, även om det inte behövs mycket för att eländet skall komma ner..
Efter en nästintill somrig september med värmerekord på flera håll har oktober hittills varit kallare än vanligt. Med undantaget allra längst i norr där det snarare har varit mildare.. Så är det, naturen väljer sina egna vägar och lutar sig inte mot domedagsprofetior om katastrofväder..
Nästa vecka fortsätter det att regna och ostadigt väder väntas i princip hela veckan skriver Foreca.. Klart.se spår runt sju grader varmt nästa vecka, då faller ingen snö, så länge det är sju grader i alla fall..
Är ingen vän av snö och kyla går inte att cykla då.. Men en slask vinter är heller inte så trevlig.. Då är faktiskt lite snö att föredra.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...