söndag 2 oktober 2016

Nordea flyttar.

Nordea får snart nya lokaler i Orionhuset några antal meter från där man nu huserar.. De får sina nya lokaler på andra våning vad jag förstod.. Så nu är en ny husägare på jakt efter nya hyresgäster i centrum.. En lokal fylls och en blir tom, det har hänt några gånger i centrum och kommer väl hända igen..
Så nu är väl Orionhuset snart fullbelagt med HM varuhuset Nordea och uppe på toppen lägenheter.. Det blir Lidköpings bankgata nu, Sparbanken, Nordea och Handelsbanken, i princip vägg i vägg.. Nu fattas bara SEB banken av renodlade banker, men knappast de flyttar från Gamla stadens torg till Nya stadens.. Finns ju tom lokal där Nordea låg..

7 nya Lidköpingslyor i Orion-huset.. Lägenheterna högst uppe i Orinhuset blir enlgt Frenbo, 2:or, 3:or och 4:or, inflyttningsklara 1 December. Hyreskostnaden fann jag inte av någon anledning.. Men de lär väl kosta en slant i månaden..
Man har fått upp Nordeaskylten och hängt upp en tillfällig skylt om lägenheterna.. De lägenheterna blir i alla fall centrala, men det fanns väl lägenheter där innan..

Inga kommentarer:

Strömavbrott.

Var och handlade på Hjertbergs då det plötsligt blev kolsvart och då menar jag mörkt.. Dagsljuset var det man kunde se genom öppningar, det ...