onsdag 12 oktober 2016

Fikavecka.

Att det finns ett fikaställe i nästan varje gathörn i centrum känner väl de flesta Lidköpingsbor till..
Kanske därför som man har en "Fikavecka" nu när höstrusket sätter in och alla uteserveringar är borta..
På kommunens hemsida kan vi läsa: "Lidköping är en caféstad med kvalitet och tradition, det vill vi att fler ska få uppleva!Upptäck stadens stora utbud av mysiga fik och goda bakverk.. Fikaveckan pågår 17-22 oktober och innefattar bra erbjudanden och tävlingar på 10 av stans caféer..
Prova ”Bagarns bästa” Endast 50 kr för caféets egen specialitét hela veckan mån-lör.."

Skall bli intressant och se vad man får för 50 kr, då vissa tar 25 kronor för en kopp kaffe med påtår kanske..
De som det gäller är följande: Bookhouse Café, Café Bella Mi, Rörstrand Muséum Café, KonditorTrulsson, Ingas Café, Konditoribageriet, Emeli´s, Emeli´s Spiken, Emeli´s på Limtorget, Emeli´s på Mio möbelvaruhus..
Och de flesta är väl inga tio-kronor-koppen-ställen, men det är fri prissättning så man tar vad man vill, så länge folk handlar är det väl inga problem.. Alla är inte så jäkla snåla som mig. Som brukar ta en "snålfika" på COOP a la 20 kronor för bulle och kaffe, påtår också om jag vill... Det finns de i stan som är billigare om man vill det..
Inte lär det väl bli långa köer eller lättklädda människor på detta evenemang.. Bilden är från Rörstrand centrum där man fick kaffe och bakelser(kommer inte ihåg priset, men billigt måste det varit).. Man fick behålla koppen om det kunde dragit folk också!!
Arrkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...