fredag 2 september 2016

Cykelgarage.

Dagen efter invigningen hann jag fram och ta en bild på Lidköpings nya tillskott, ett cykelgarage.. Då det skrivs att Lidköping ligger på topp om det var i Västra Götaland med cykelstölder och då speciellt på ställen som Resecentrum..
Då kanske det är på plats att ha ett låst rum för cyklar i alla fall de mer dyrbara då kanske inte försäkringen täcker så mycket..
Men nu har man på ena sidan av huset där resecentrum ligger inrättat ett låst cykelgarage där man för 80 kr/m kan hyra in sig.. Antingen via mobil/dator på triply.se eller i kommunhuset på Kontaktcenter..
Efter regristrering blir ditt Västtrafikkort nyckel till garaget, bara håll fram kortet.. Du har tillgång direkt efter registrering.. Sedan är det bara att välja en plats men du behöver ändå låsa din cykel.. Det finns även låsbara skåp om du vill förvara något annat.. Antar man inte lämnar några garantier utan du förvarar på egen risk, kanske går att få ut lite mer på försäkringen, men det är tvivelaktigt..
Hur som helst finns det nu ett cykelgarage, vi får väl se om hur det faller ut bland de resande från resecentrum.. Har man en dyrare cykel är det nog mening med det, 80 kr/m är ingen större summa..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...