lördag 3 september 2016

Sjöutsikten Kinnekulle ute på anbud.

En anbudsförfrågan ligger ute om att driva kaffestugan "Sjöutsikten Kinnekulle", det som de flesta vet ligger på kullens västsida med vacker utsikt över Vänern..
Kontaktperson är en Gert Rahm vilken kan vara näringslivschefen på Götene kommun och då betyder det att detta är i kommunens regi.. Vilket också betyder att det är fråga om att "hyra" kaffestugan.. Man söker en entreprenör med förmåga att både förvalta och vidareutveckla verksamheten på denna natursköna plats..
Klart att en som driver detta vill ha folk dit de sommarmånaderna det gäller och tyvärr är man mycket beroende av vädret. Och vidareutveckla verksamheten? Ja det gör man väl i eget intresse, finns väl ingen mening att hjälpa kommun med det.. Om det nu är i kommunal regi..
En bild från utsikten med blomdekoration i förgrunden när man blickar ut över Vänern.. En fika på det är aldrig fel och på rätt årstid..

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...