torsdag 11 augusti 2016

Man får elda för kråkorna!

Det pågår en "debatt" när detta skrivs om de rader av sop-balar som finns på värmeverkets område.. Och som tydligen funnits där länge så att det även börjar växa träd i dem..
Det har irriterat en del och i vanlig ordning när det gäller värmeverkets ledning så görs det aldrig några fel. Felet ligger inte hos värmeverket utan hos vädret, det har varit för varmt och för övrigt så har man tillstånd att lagra 30 000 ton utomhus.. Samt att man har "minskat vår avfallsmottagning för att under kommande år åter komma i balans i lagret." Frid och fröjd tills man behöver ursäkta sig nästa gång..
Skall bli intressant och se vad som händer om ännu en vinter inte blir kall.. Hur långt kan man gå att minska avfallsmottagning innan man förargar leverantörer man har långtidskontrakt med..
Det tar en tid att elda sig igenom högarna om inte temperaturen sjunker en bit under nollan. Det som syns här är inte hela berget av sopor.. Och man har väl inte stoppat mottagningen till noll antar jag..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...