lördag 23 juli 2016

Vår värld!

Ibland får man anledning att sväva ut långt utanför vår bygds gränser och det är de händelserna som på senare skett ute i Europa.. Där man urskiljningslöst går ut och mördar oskyldiga människor även barn..
Det är krig och politik som fördärvat vår jord sjöng Evert Taube, man får nog lägga till religion också. Även om vare sig religion eller politik är tänkt att användas i dessa "dödande" syften så blir resultaten ibland dessa massaker..
Vi har haft två världskrig med miljoner dödade och otaliga krig både före och efter dessa två stora Man tycker det är värt att döda för man inte politiskt kan komma överens och religiösa grupper dödar för att man tycker de andra inte tolkar rätt.. Eller har den rätta tron..
Så vi får väl försöka leva med det och se de ljusa stunderna som ändå finns.. Inte låta hatet förtära oss utan att vi ser hoppet där det finns, även om det ibland är svårt..
Då är irritationen över trög byråkrati nästan som en frisk fläkt, tänk om bara det var det värsta i världen..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...