fredag 15 juli 2016

I all sin prakt...

Ibland i denna stad går det fort med byggandet och det gäller sannerligen den offentliga toaletten på Nya stadens torg.. Räknar man bort det byråkratiska som jag inte har en aning om hur lång tid dessa turer tog så gick så snabbt att man knappt han uppfatta det innan det stod där på plats..
Nu återstår att göra i ordning runt om med asfalt eller något.. Tror att invändigt kom det i princip färdigt med bara el och VA anslutningar att fixa.. Vet inte om kopplingen till VA ute i gatan är klar..
Nu står det här i all sin prakt.. Frågade om det var schackpjäser på kaklet, men de visste inte.. Det är väl endast stadsarkitekten och några till som vet.. Huvudsaken är att det gör ett fint intryck och det gör det.. Restaurang "The Wiew" får en ny Wiew att kolla på..

Uppdaterat.
"Det är inte ofta man fattar beslut i mars och ser resultatet helt färdigt i juli!" sade han som invigde toaletten på Nya stadens torg.. Den vanan får man gärna fortsätta med.. Vi har ju dess raka motsats Hamnstaden, men det är ju klart att där är det lite mer för byråkratin att göra.. Lidåker, Burger King är andra sega projekt som av olika anledningar har en bedrövlig historia..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...