tisdag 7 juni 2016

Toaletten på torget!

Det har skrivits om en ny toalett på torget rakt över där apoteket ligger och man har gjort hål i marken där och dragit upp avloppsrör och vattenledning.. Vad kan det vara annat än förberedande för den nya toaletten!
Den som man anlade på andra sida älva vid stadshotellet var enligt min mening felplacerad och inte där folk rör sig, nu finns det visserligen toaletter på bibblan men då är du anpassad till deras tider..
Hålet skall singlas upp och så kommer det en byggfirma som gör klart bygget.. Tydligen skall det bli två toaletter.. Den på andra sidan har bara en som är öppen, den andra är stängd, öppnas bara vid evenemang..
Senare skall man här ge sig ut i gatan och koppla in avloppet och vattnet till den stora stammen, vilket gör att den gatan förbi apoteket troligtvis kommer att stängas av ett antal dagar..
Här skall det byggas toalett på ett ställe där det rör sig betydligt mer folk och det är väl nödvändigt med en offentlig toalett..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...