onsdag 1 juni 2016

Juni och inget Burger King ännu.

Det har gått lite prestige gällande bygget med Burger King för mig. Har ingen aning varför, men så är det.. Kanske därför att det bygget verkar vara klantigt skött.
I NLT kunde byggherren från Frenbo oemotsagd framföra sin ursäkt om att de inte HAFT TID??
Har under mina 35 år i branschen aldrig råkat på att en byggherre ursäktat sig med att inte ha TID för ett bygge. Förskjuten start har hänt många gånger men aldrig varit med om att ett byggföretag har haft för mycket annan planering.. Men visst någon gång skall väl bli den första.
Men enligt ursäkten i NLT så skulle bygget komma igång i maj och vara klart om det var september, nu börjar vi på juni. Och när detta skrivs syntes inga arbetare på området.. Bara det påbörjade sedan ett halvår med parkeringsplatser och uppställning för bodar.
Ryktesvägen har det sagts att problem uppstått med franchiser-tagaren, något problem annat än med tiden borde det vara..
Snart flyttar Jysk in strax intill och hur ställer de sig till uppgrävd mark alldeles vid knutarna? Jag har inget läst i NLT om vad det är för problem här, annat än ursäkten om tid.. Såvida det inte stod något under min utlandsvistelse.. Det är väl inget världsproblem precis, men även de små kan väl få komma fram i ljuset.
Tidigare artikel.. Trögt med Burger King bygget.

Inga kommentarer:

Närakuten.

Då har man om jag fattat rätt stängt den jourcentral som fanns ute vid Ågårdsskogens vårdcentral då man idag öppnar i sjukhusets lokaler.. ...