torsdag 19 maj 2016

Garströms säljs igen.

Garströms konditori ligger nu ute till försäljning på internet. Det är tråkigt tycker jag att ett av våra anrika konditorier har "misshandlats" så. Borta är den kvalité och den gedigna atmosfär som en gång rådde där.. Man har sagt mig att man även hade tillstånd för vinservering, det hade passat utmärkt in i den miljön..
Garströms har två rum rum för gäster och sammanlagt skall det vara ca 90 platser.. Vet inte om det kommer någon som kan återställa det till sin forna glans för en glans hade det onekligen förr. Man gjorde om inredningen där det såldes varor med nya diskar, men hängde inte med för övrigt vad gäller varor och mysfaktor.. Bak på gården finns/fanns bageriet, tror inte det är aktivt nu..
Ett annat anrikt konditori har också försvunnit(Söderströms), men bara till namnet, heter numera La Petit. Där har man förändrat inriktningen från konditori till ett slags matställe, även om konditorivaror ännu säljs.. Där har man mer visat framfötterna vad gäller varor och inredning..
Men som sagt, får se vad som händer med Garströms.. Skall det drivas med förtjänst måste det till en uppryckning.. Bara hyran lär kosta en del..

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...