tisdag 12 april 2016

Kommentarsfälten i media.

Det är inte bara NLT som har stängt för att kommentera direkt i artikeln..
Ännu fler nyhetssajter väljer nu att stänga ner sina kommentarsfält. Nu stoppar Vestmanlands Läns Tidning, Avesta tidning, Bärgslagsbladet Arboga tidning, Fagersta-Posten och Sala Allehanda möjligheten att kommentera på deras nyheter.
En chefredaktör(VLT) påpekar i ett blogginlägg "att kritik mot den förda invandringspolitiken inte är ett problem," tro det. Det är nog en del av sanningen att stor del av massan inte delar medias artiklar i denna fråga.... Och han menar att tidningarna är för fortsatt debatt och diskussion!! På tidningens egna villkor då, som är tidningens uppfattning om situationen.. Vi skall matas med de "rätta" åsikterna.. Tänk inte själva, det gör vi åt er..

Chefredaktören skriver att "kommentarsfälten använts för att spekulera och för att sprida fördomar och ”allmänt nonsens”. Därför anser han att artikelkommentarerna spelat ut sin roll".. Det är att kasta sten i glashus!!
Kan vara så att viss media också spelat ut sin roll.. Med tanke på "allmänt nonsens" menar jag.. Och sprida fördomar?? Där viner stenen ordentligt i medias glashus..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...