tisdag 12 april 2016

På heder och samvete!

Nu är det deklarationstider, ingen panik ännu men det går fort.. Och det är så att bara för du fått din deklaration inlämnad är det inte säkert att den är i hamn..
Jobbar man i Sverige ska man betala skatt i Sverige, det är bara så.. Även om man råkar vara anställd av ett dansk bemanningsföretag som en nu eftertaxerad Varabo var..
Därför har Skatteverket gjort en omprövning av en Varabos inkomst och höjer den rejält.. Han åker på eftertaxering på över 700 000 kronor för inkomståren 2011 och 2012.. Det kallar jag för skönstaxering och måste väl vara en chock.. Jag fick 300 kr i restskatt och blev irriterad...
Alla vet väl att senast den 2:a maj skall du ha deklarerat som privatperson med vanlig inkomst... Och den 15-juni kommer slutskattebeskedet..
Nu har ju det statliga Skatteverket flytt fältet i Lidköping mer eller mindre då man har dragit ner på öppettider, vi skall inte ha den servisen i denna stad.. Men denna Varabo har knappast någon hjälp av ett skattekontor utan behöver nog juridisk hjälp.. Snart dags att helt ta ner skylten i Lidköping?

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...