onsdag 30 mars 2016

Butiker öppnar och stänger.

Stänger gör den butiken som länge sålt presentartiklar och liknande i hörnet av Grevhusgatan och Särnmarksgatan i centrum.. De måste varit där länge även om det inte är i samma regi för jag vet ha varit där för åtskilliga år sedan och köpt födelsedagspresenter..
Ligger i samma länga som Garströms konditori en av Lidköpings numera äldsta butiker i den genren..
Vad som kommer efter återstår väl att se, förhoppningsvis inget nytt mat eller fikaställe.. Nu säljs i alla fall lagret ut.. Det är en hård marknad därute för att undgå röda siffror i bokslutet..


Men det hindrar inte folk från att försöka på något nytt.. Eller nytt kan man väl knappast kalla det när man öppnar ett ställe för förplägnad i denna stad.. Vet inte men skulle det inte bli en frisör där eller är det så att man har både och? Det står "Drop in" på skylten.. Gillas det av kommunens livsmedelsinspektör? Med frisör och matservering i samma lokal!! Risk för hår i maten :-)
För er som inte kan placera huset så ligger det mitt emot bibblan..
Trodde namnet De la Gardie var skyddat, men tydligen inte, eller så har man fått tillstånd.. Kanske riktar sig till elever på skolan som inte vill äta skolans mat någon dag.. Kebab går alltid ner..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...