torsdag 31 mars 2016

Byggnads strejk?

Byggnads varslar drygt 2 600 medlemmar på 60 företag om strejk, enligt ett pressmeddelande.. Orsaken är att man inte kommit överens med motparten Sveriges Byggindustrier..
Strejken inleds den 12 april..
Även målarförbundet har varslat.. Händer detta så kan byggen i Lidköping drabbas och det man tänker på först är väl att om Skanska blir inblandade vilket de nästan alltid blir så kan öppnandet av HM i Orionhuset försenas..
Byggnationen av kvarteret Tusenfotingen där pizzeria Roma ligger kan också drabbas av försening, PEAB bygger där.. Även bygget av den nya båtfabriken Micore, men de har kommit så långt så de kanske klarar sig.. Nu är det ingen strejk ännu och kanske aldrig blir av, men risken finns.
Ett hus som kan bli påverkat mitt under slutruschen är Orionhuset.. Men vid en snabb kontroll finner jag inte att något bygge i Lidköping drabbas i första omgången.. Men mycket kan hända..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...