måndag 27 juli 2015

I Lisa Holm fallet

har nu gått ett tag och man säger att bevisningen har stärkts mot den 35-årige mannen, med teknisk bevisning.. Det vore en välgärning om någon blev fälld för detta, men vägen dit är lång.
Åklagaren begär att mannen som sitter häktad misstänkt för mordet på Lisa Holm ska bli kvar i häktet.. Men snart måste ett åtal ske.. Även om en omhäktning kan ske fler gånger..
Det har varit mycket skriverier om detta fall. Nu har hennes hjälm hittats och tydligen dödades hon inte där hon hittades Och de tre misstänkta ska ha fastnat på bild när de hämtar eller lämnar något i terrängen.
Hur viktigt detta är får vi väl så småningom reda på.. Angående den tekniska bevisningen så, spår av den misstänkte har hittats som inte kan förklaras av att han har befunnit sig i området på grund av sitt arbete på gården. Ska vara direkta spår som kan kopplas mellan honom och Lisa Holms kropp eller hennes ägodelar, alltså teknisk bevisning. Det skall vara dna spår.

- Han har inte kunnat lämna några förklaringar till detta och av det som har kommit fram hittills förefaller det vara rätt person som är häktad. Samtidigt väntar vi fortfarande på fler analysresultat, säger polisen.

OM det är så att denna 35-åring är skyldig borde han få skärpt straff för hans iskalla inställning till mordet där han inte visat det minsta av ånger.. Chansen finns ju naturligtvis att han är oskyldig och då faller det i annan dager.
Mannens försvarare säger att det kommit fram nya uppgifter i utredningen som talar till hennes klients fördel.
– Jag har via en del kontakter förstått att det förhåller sig på det viset. Bevisningen inte så stark som den låter säger hon också

Man vet var i Litauen de övriga befinner sig och de kan lämnas över vid behov..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...