lördag 27 september 2014

Må bra dagen.

Föreningar och företag som har rörelse och välbefinnande som inriktning visar upp sin verksamhet på stan denna lördag 27-sep. Man kallar det för "Må bra dagen".. Vilken är mening antar jag skall återkomma fler gånger.
Mycket rörde sig naturligtvis om rörelser i olika format, från inomhusaktiviteter i gym, brottning kampsporter tex. Men även utomhuslöpning fanns på agendan genom Lidköpings IS som bland annat har terränglöpning på programmet.
Mycket tycktes röra sig runt "kampsporter" här brottning och Taekwondo. På Iqbal torget visade sig även en Japansk kampsport upp, kan vara ute och resa men det kunde vara Kashima Shinto. Tyckte det stod tryck på dräkten.

Sedan fanns det även lite mer lugnare aktiviteter som t.ex. bordtennis och inte att glömma Lidköpings Scoutkår..

Men det var bara en del, seniorcenter hade frågetävling, akupunktur fanns, måla ansiktet t.ex. själv köpte jag en korv med bröd inne på Särnmarkshuset och lite grönsaker på torget vilket var för sista gången detta år som man fanns där. För att återkomma 2015 i april...

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...