fredag 15 augusti 2014

Hjulafton 2014.

Så var Hjulafton 2014 över. Denna gång hade man inte vädret med sig, vilket vi varit bortskämda med denna sommar att det varit toppenväder och varmt dag efter dag.
Det var det 21 evenemanget i ordningen och detta år samlade man in pengar till Barncancerföreningen i västra Sverige... Även F7 ville vara med på ett hörn, en Hercules från F7 flög över stan på kvälen..
Min tanke var att det var lite mindre folk ute kanske på grund av det hotande regnet, men läser man lokalmedia så verkar det inte så. Antingen har man helt rätt eller så skriver de av gammal vana att det är massor av folk. Allt är ju relativt.. Hur som helst så fanns det körv att köpa och annat också, man sålde till och med fälgar såg jag..
Motorcykelkortegen mullrade in Från Skaragatan och jag tänkte tar den aldrig slut? Enligt min mening var det ett ordentligt långt led av olika fordon på två hjul i ledet och även tre hjul.
Denna bild behöver man egentligen inte ta nytt kort på utan man kan ha den bilden man tagit något annat år. Men ändå är denna bild från 2014.

Även de mer massiva på fyra hjul visades upp, den ena för råstyrka och den andra för komfort.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...