torsdag 20 februari 2014

En släng av Gnosjö andan!

Det är ingen hejd på nystartade butiker i stan. Nu kan vi läsa om en ny Thai restaurang, visserligen i lokaler på Bryggaregatan där det innan var matservering om jag inte har helt fel. Och flera matställen är på gång..
Ytterligare etableringar kan komma utanför centrum då med andra näringar, eller om våra politiker sätter stopp för det med ursäkter alltifrån träd, bostadsbyggande till att hota centrum.
Matställen i centrum verkar det inte finnas någon gräns för och ingen som kommer till Lidköping behöver många minuter på sig att leta rätt på någon form av förplägnad. Alltifrån en kôrv på spelbutiken till en finare middag på Strand. Som visserligen inte ligger mitt i centrum men nära nog. Stadshotellet får väl räknas till centrum..
Klädaffärer och frisörer är väl något annat som är väl representerat, men bara ett systembolag... Apotek har poppat upp sedan avreglering och finns en hel del. Och när vi ändå är inne på vår hälsa så får vi inte glömma alla dessa gym.
Har ingen koll på hur många det finns, kan det vara sex stycken?
Som här, där i princip de ligger vägg i vägg med endast en gata emellan. Senaste är väl Sportlife. Sirius har funnits ett tag.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...