lördag 28 juli 2012

Massiv demonstration för akuten.

Då har det varit demonstration i Lidköping för vårt sjukhus och speciellt mixtrandet med akuten. OCH STÖDET BLEV MASSIVT.
Kan inte uppskatta hur många som gick med från lasarettet fram till centrum och torget, men vi voro tusenden...
Vilken 1:a maj arrangör som helst i Sverige skulle blivit lyriska om de fick denna uppslutning.
Sedan till våra sorgebarn då, politikerna. Kommer de att lyssna? Ja i ord, i handling är det ytterst tveksamt. De har färdiga mallar med "uttala- sig-hymner" för dessa situationer och de har ju den fördelen att de "alltid vet bättre än fotfolket".
Så har vi då inte vunnit något? Kanske lite respit, men snart är debatten igång igen för att tro de skulle ompröva en budget av tjänstemän är som att begära att politiker skulle leva i verklighetn, den verklighet som består av människor.
Om så hela stan vore ute så vilket den nästan verkade varit så anser inte Västra Götalands regionen annat än vi är än en mås-skit på kartan och våra behov skall bedömas därefter.

Inte en polis syntes till att dirigera trafiken, fick man inte för Västra Götalands polisdistrikt tro? Ynkligt var det i alla fall. En kommunal tjänsteman gav inte tillstånd till att använda högtalare, lydiga som vi är gjorde man inte det. Det hade väl bara varit att skita i vad en tjänsteman förordar.....
MP ursäkt: "-Enligt Göran Larsson är det viktigt att betona att beslut om akuten i Lidköping måste fattas av Regionfullmäktige, det kan inte göras av styrelsen för Skaraborgs Sjukhus." Och från vilka inhämtar man information??
Samma politiker sa: "- Akutuppdraget vid sjukhuset i Lidköping kommer att vara kvar." Vad han lovar är i princip inget. Orden säger inget konkret. Men nu skall inte bördan läggas enbart på han utan på flera andra.....

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.