torsdag 16 november 2023

Angrepp mot våra pengar.

 "Årets hyreshöjningar blev de högsta i landet på nästan 30 år. Nästa år ser det ut att kunna bli ännu värre. I Vårgårda vill det kommunala bostadsbolaget höja hyrorna med över 12,5 procent.."

Inte riktigt så jävliga är vårt kommunala bostadsbolag de vill "bara" höja hyran med 7,75% vilket ändå skall vara långt från kostnadsökningen enligt AB Bostäder.. Det blir att kämpa för bolaget för att få ihop det här, sa det kommunala bostadsbolagets vd..

Det får man tro som man vill på och hoppas inte HGF faller för de tonerna .  Man får ta sitt samhällsansvar hos bostadsbolagen skall hyran  för vissa kunna ligga på 50% av disponibel inkomst eller mer❓

Då lär samhälle få det svårt för vem har då råd med det lilla extra kan bli rejält kontraproduktivt för bostadsbolagen och framförallt för handeln..

Det är en kamp om våra pengar nu startar snart löneförhandlingar och det blir ännu  ett slag för "inflationen" när alla dessa höjningar på något sätt skall kompenseras.. Det gäller att på ala vis undvika fattigbänken..



 

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.