onsdag 20 oktober 2021

Hemkörning av starka drycker.

kanske skulle prova på? Sedan pandemins början har jag knappt tagit en droppe alkohol, blivit något/några glas vin och ytterst lite öl.. Och jag som innan älskade portvin och kunde svepa i mig en kvarting eller två per månad.. Försvann totalt..

Men nu då: "För första gången kan vi nu erbjuda hemleverans i hela landet – det är en milstolpe för Systembolaget. Hemleverans är en viktig del av vårt erbjudande och något som efterfrågas i takt med att köpbeteenden förändras”, skriver direktör för e-handel på Systembolaget, i ett pressmeddelande.."

Hemkörningen sker alla dagar i veckan utom söndag. Chaufförerna har fått särskild utbildning för att bland annat kunna sköta ålderskontroller..
Antar att hela Sverige även inkluderar Lidköping så man får se.. Har ju vanan inne med hemleverans av livsmedel så förutom att alkohol är omgärdad med massa regler så är det väl detsamma.. Chaufförerna ska vara utbildade i att kunna bestämma ålder med det menas antar jag att vid tveksamma fall man kan begära leg..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.