måndag 14 juni 2021

Pengar till semestern?

Blir det semester i år? Och hur ser ekonomin ut för den? Har ni ekonomin klar för resan och för allt runt omkring? Även eventuella oförutsedda händelser av måttlig natur?
Kanske ni redan efter förra semestern fokuserade på nästa års semester: Startade ett nytt konto, ett semesterkonto eller liknande och börja redan då att planera och spara inför semestern nästa år. Genom att skippa vissa saker kanske ni kan spara lite, eller så har ni den inkomsten att ni kan lägga undan i alla fall till resekostnaden.. Eller blir det kort fikasemester i regionen?
Själv blir det inga längre resor numera inte ens om det inte varit pandemi det blir lokala utflykter. Har ju barn på relativt nära håll.. Har flängt omkring i världen ordentligt när det begav sig..
Det jag sparar till numera är till vårt kära Skatteverk som krväver en något så när ansenlig summa av mig som bot för att jag inte bara är svensk pensionär utan även norsk..
Så det behövs ingen solsemester för att få ge ut pengar, livet i sig självt hjälper till att kosta.. Senast behövde jag nya glasögon och det kostar fast optikernas reklam lovar glasögon för nästa inga pengar alls..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...