lördag 17 april 2021

Hyllad akutmottagning.

Vad vi redan visste här i kommunen och även runt omkring...."akuten i Lidköping toppar listan av Sveriges bästa akutmottagningar.."
Inte konstigt att man får den placeringen de har kämpat för dem.. Man kan undra vad tacken är? En tacksam allmänhet får man tro och en otcksam ledar-garnityr av politiker och tjänstemän med stordrift som ledstjärna.. Man kan misstänka at även vissa kommunpolitiker i vår kommun inte tar det hela på allvar utan tror att alla attacker mot vårt sjukhus inte betyder något..
Man begriper inte från ansvarigt håll att det inte bara är vårdplatser och operationer man drar in utan man utarmar möjligheten för sjukhuset att få den personal man vill ha. Tror man at den personal som eventuellt friställs snällt och lydigt kommer att acceptera flytt till stordriften och Skövde? Är inte så säker på det.. Så ge fan i vår akut men vi behöver inte vara oroliga säger ju en politiker.. Frågan är om vi ska vara oroliga att ha så dåligt tänkande politiker..
Vi har visat innan att vi inte accepterar något strul med vår akut, men det finns många "döskallar" därute som ger tusan i det och som har de mest korkade ursäkterna..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.