söndag 18 april 2021

Grill-tajm

Nu är det väl snart dags för utegrillarna att tändas på olika platser dock ej på balkonger i hyreshus det gillas inte av hyresvärden..
Kollade in lite grillar ute på nätet och det finns massor av dem.. Den dyraste jag hittade gick lös på drygt 22-tusen kronor.. Ska man tjäna in den då behöver man nog grilla varje dag/kväll om man någonsin tjänar in för grill-materialet kostar också.
Någon grill kostade 5000 kr och en 500 kr, sedan finns väl kvar antar jag engångsgrillar om inte man har bojkottat dem i butikerna.. Vanligaste är väl "klotgrillen" som man fyller med kol och försöker få en fin glöd på så att det går att grilla bra..
Kött,fisk,korv valet av grillat är mycket olika.. ICA har förslag på grillat och säkert många andra också.. Drycken kan vara öl,vin eller något annat i flytande form.. Så förväntar vi oss varmt och gott väder och att den förbannade pandemin klingar av.. Ska ni köpa grill så släng en blick genom att Googla där finns alternativ..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...