måndag 12 april 2021

Det var då det!!

Vi alla kommer väl ihåg tiden då det i princip vällde in flyktingar i landet och t.ex. Flyktingdirektörer gjorde sig stora och snabba casch..
Några har nog överlevt med lite slantar över men några har det gått åt pipsvängen för med både kronfogden och ekonomipolisen efter sig. De lever ett helt annat liv nu än då vissa bor hos sina föräldrar på grund av raserad ekonomi.. Konstigt att man inte lade undan "laderna"..
Här i stan blev det både flyktinganläggning och storkök för matleveranser till desamma och herr Karlsson var väl inblanda i flera av projekten..
Har inte läst om att han skulle lida några ekonomiska problem även om han varit inblandad i flera rättsmål. Han hyrde lokal på de la Gardie park vilket väl gav lite kulor i påsen men det dog väl ut relativt snabbt när flyktingvågen avtog.. Men en tid fick väl både fastighetsägaren och herr Karlsson in lite kronor,
Nu har man inte behövt några av dessa lokaler för vaccineringe utan man har löst det ändå som t.ex. utrymda ålderdomshemmet på Guldvingen och på arenan så de gamla flryktinglokalerna har inget med detta att göra och inga Flyktingdirektörer är inblandade vad jag vet..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.