fredag 23 oktober 2020

Sök efter tvåbarnsmamman.

Där ser man vad man totalt kan missa ibland av "nyheter".. Kom som en helt överraskande nyhet för mig att en  två-barns mamma hade försvunnit i Lidköping och det trots det säker rapporterats om det flera gånger..

Den 29 december lämnade  tvåbarnsmamman sin bostad i centrala Lidköping. Sedan dess har 41-åringen varit försvunnen..

Nu har jag läst på lite.. Organisationen Saknad Sverige startar en sökinsats och man hoppas på hjälp från allmänheten. . Det är tydligen en nystartad organisation.. Varför de tror att man kan göra det annorlunda än Missing people och Fikk som har genomfört flera sök men ärendet har svalnat med tiden och allt färre frivilliga har ställt upp vet jag inte..

Det kanske med nya ögon går att få bättre resultat och så är det väl bättre än att ge upp och hon är ju fortfarande försvunnen, vilket säkert skapat både hopp och  förtvivlan. 

Nästa söndag  börjar sökandet antar man då menar den 1-nov, om artikeln detta är hämtat från skrevs denna vecka..  Samlingsplatsen är vid Burger king på Änghagen..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...