lördag 26 september 2020

Företagen är inte nöjda.

 Läste att Lidköping hade rasat ner i företagarnas poppis-lista och närmar sig nu botten.. Men frågan är, har det någon betydelse? Tycker det växer fram en hel del företag, inte minst ute på Kartåsen.. Alltid någon  tomt det byggs på..

Klart att en kommun skall ha bra förbindelse med  näringslivet, helt klart.. Men om man inte till punkt och prick följer önskemålen på företagarnas önskelista så vet i tusan om jag bryr mig.

Nu har jag inte sett företagarnas lista men Rasmus Möller (M) ondgör sig mot kommunen för att man inte ligger bättre till.. Han dristar sig till att säga "att arbetet med näringsliv i Lidköpings kommun  har kraschat.." Lite väl drastiskt? Bara för att företagarna inte gillar den taktik som Lidköping har behöver det inte betyda en krasch. Företagarna har inte ett absolut tolkningsföreträde hur ett förhållande skall vara..

Moderaterna skall tydligen stryka företagen medhårs.. Gör så, det står er fritt.. Men ni är valda av folket och folket är inte bara  företagare, även om ni har många av dem i era led..

Lidköping får högt betyg angående äldrevården, det är också värt en del..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.