fredag 7 augusti 2020

Nya Corona restriktioner.

Det går inte länge mellan varven innan man tjatar om corona situationen, den är så allvarlig..
Runtom i världen börjar allt fler länder införa striktare restriktioner efter att antalet covid-19-fall ökat.. Kanske de svenskar som valt att ta semester utomlands riskerar att bli strandsatta igen som hänt innan..
Så stanna hemma detta år är dumt att chansa, både för risken att smittas som visserligen finns här hemma också men man behöver inte utmana ödet mer..
Att bli strandsatt medför många bekymmer t.ex. jobbet för dem som har men också en längre tid än beräknat hemifrån. Även om det just nu på ytan verkar relativt lugnt så finns skiten där och lurpassar..

När coronakrisen slår mot samhället kan det bli extra tungt för småkommuner..
Enligt ny statistik har Tibro och Töreboda kommun flest antal fall per 10 000 invånare i Västra Götalandsregionen under vecka 30..
Flest antal nya fall har Lidköping, med 14 konstaterat smittade under förra veckan. Totalt har Lidköping haft 342 konstaterade covid-19-sjuka.. Inte bra Lidköpingsbor.... Men det förändras vecka för vecka..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...