söndag 18 augusti 2019

Vi äro tusenden.

Flera tusen som går protestmarschen mot torget och många många mer som följer med i sinnet som av olika anledningar inte kan delta..
Däribland jag som tyvärr har fysiskt förhinder, nu skulle man haft en permobil.. Men är nog rädd att detta inte påverkar bångstyriga politiker varav vi har en i Lidköping.. Har skrivit till MP och frågat hur de kan hålla i bödelns yxa..
Men de har inte svarat, de skiter väl i vad en grupp i vår stad tycker bara de får sjösätta stordriften, deras skötebarn. Det är MP+M+L+KD som håller i yxan.. Och kommer med allehanda ursäkter.. De tjatar om akuten som inte nu är aktuellt, den tar man väl senare..

SVT såg jag hade levande bilder och text från detta.. Men i Skövde nyheter och SKLT FANS INTE ETT SKIT NÄR JAG KOLLADE, KANSKE MAN ORKAR SENARE.. Tycker det var dåligt av NLT att inte sända rörliga bilder från marschen och torget, dåligt.. Detta är väl lika viktigt som en "Villa match".. Vi får se om något kommer i efterhand..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...