söndag 25 augusti 2019

Framtidsverkstad.

Det skall visst öppnas en "Framtidsverkstad" skrivs det..
"Hur ska Lidköpings centrala delar utvecklas i framtiden? Vilka är de bästa idéerna för att staden ska vara attraktiv och levande år 2050? Dessa frågor och många fler kommer att ventileras i Framtidsverkstaden, som öppnar i Gallerix gamla lokaler på Stenportsgatan i centrala Lidköping den 29 augusti.."
"Hur ska Lidköpings centrala delar utvecklas i framtiden? "?? Jag hoppas man inte bara ser centrum som Lidköping utan stadens helhet.. Centrum är mysigt men inte det enda som behöver utvecklas.. Ta gärna upp vårt sjukhus som en MYCKET viktig komponent för vår stads framtid..
"– Jag tror det blir lättare att locka ungdomarna att komma till vår lokal, än att få dem till stadshuset, säger" säger man.. Ja de är ju framtiden men även vi äldre kanske kan få ett ord med hur vi tänkt oss utvecklingen, vad som gjorts bra eller mindre bra hittills.. För att ungdomen skall stanna kvar måste det finnas jobb och faciliteter typ sjukhus som sagt.. Inte att behöva åka flera mil för åkommor..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...