söndag 2 juni 2019

Jula köper nytt flygplan.

Jula har enligt media anskaffat ett nytt flygplan och även det som det gamla skall vara stationerat på Hovby flygplats skrivs det.. Det gamla är sålt någonstans..
Det nya skall stå på Hovby som sagt eftersom den anses strategiskt placerad, man når till exempel norra Sverige och delar av Europa inom ett par timmar.. Så finns det också en hangar där..
Bra att man i ett land där det råder miljödiktatur inte faller till föga för dessa tongångar från politiker och media som väl snart enhälligt skall styra hur vi skall resa, häst eller tåg är väl det som gäller..
Jula säger: "Det är effektivt för oss när vi kan fylla ett plan istället för att låta vår personal flyga reguljärt och då kanske tappa en arbetsdag. Att ha tillgång till ett eget flygplan blir en bra ekvation för Jula." Läs det muppar och förstå att det är en del av verkligheten..
I detta hysteriska miljötugg väljer Jula det som är mest praktiskt för dem, att muppar skall förstå det!! Inte en chans i detta land.. Ha det så bra med ert nya flygplan..

Arkivbilder.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...