lördag 23 mars 2019

Var lägger AF ner?

Lokalkontoret på Arbetsförmedlingen i Skara finns inte med på den lista över kontor som blir kvar.. På listan över vilka kontor som skulle finnas kvar finns Skövde(vad fan hade ni väntat er) och -vad som är helt klart är att det ska bli 130 lokalkontor som läggs ner i Sverige..
Inte för att jag kommer att sakna om AF försvinner men det är inte bara själva kontoret det är tillgång till service och arbetstillfällen också..
Man har utarmat Lidköping på nästan all statlig service några skrubbar finns kvar av Försäkringskassan, Skatteverket inte ett smack kvar av Tingshuset eller BB som dödades av VG-regionen och klart som fan är att Skövde för tusende gången blir undantagen nedläggning nu gäller det AF man blir så jävla trött.. Förlåt svärorden men det är en ilska jag känner när man inte kan delegera saker utan blint skall prioritera en ort..
Tjänstemän och politiker har agendan störst är alltid bäst och när politiker från en hemkommun går med på att lägga ner på den orten då har det gått långt.. Tanken om fördelning har aldrig slagit rot i deras omtöcknade skallar..
Undrar vad politikerna i Lidköping gjort för att fösvara alla dess neddragning ar och förlorade jobb inte mycket vad jag vet i alla fall.. Men å andra sidan så kan vi be staten dra åt pipsvängen de har inte många arbetstillfällen kvar.. Konstigt att man inte flyttade polishuset till Skövde..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.