fredag 29 mars 2019

H&M

går tydligen som tåget om man nu ska jämföra det som positivt i våra dagar..
"Hennes och Mauritz lyckades slå de lågt ställda förväntningarna med råge i sin senaste delårsrapport. Klädjätten redovisar en vinst före skatt på 1 043 miljoner kronor" skrivs det..
Då kanske den stora satsningen i stan i Orionhuset kan vara säkrad, i alla fall ett tag framöver.. För klädbutiker i denna stad har det gått illa åt inte alla har de storas ekonomiska muskler utan lever på marginalen.. Man tåla ingen längre period med röda siffror..
H&M konstaterar att problem med lönsamhet och framgång på senare tid delvis har handlat om att försöka hitta rätt balans mellan fysiska butiker och hur de ska se ut i framtiden när inte minst näthandeln ökar så snabbt.. folk förstår inte att man tar död på de nära fysiska butikerna när man handlar via nätet, men var och en är sig själv närmast.. Själv handlar jag mycket lite via nätet, har handlat några böcker..
Det är inte bara H&M som är inhyst i Orionhuset från näringslivet utan även Nordea som flyttade över gatan till mindre lokal.. På övervåningen är det väl hyreslägenheter, antar för icke vanligt levande..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...