lördag 10 november 2018

Handeln i Lidköping.

Handelsindex var för något år sedan eller drygt det på 103% vilket inte är så bra då ett index under 100 betyder att Lidköping förlorar kunder till andra städer.. Det har dessutom minskat från 105 till 103%..
Vi får lita till att Biltema och om Dollarstore kommer att det mäktar upp till 105% igen för våra handelsområden behöver all hjälp de kan få..
Man spår ju annars att konkurrensen från internet skall sålla ut många butiker, tänk på det om ni handlar över nätet, de butikerna ger inga jobb i stan..
Nu stundar årets viktigaste tid runt jul, då butiker får en stor del av årsinkomsten och tar då handeln från internet bort deras levebröd då kan det bli kris för många..
För min del är att få ett paket med posten helt opersonligt och inte att jämföra med nöjet att handla fysiskt på butik så att säga.. Där kan man vara social också..
HUI spår att handelscentrum med flera klädbutiker, skoaffärer och liknande under ett tak kommer att få det svårt medan de som har butiker som säljer "prylar" kommer att klara sig bättre..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.