måndag 15 oktober 2018

Hemma igen.

Efter fyra dagar på lasarettet i stan på avd 5 så är jag idag återbördad och på bättringsvägen, men än återstår det prover, prover och prover men man mår betydligt bättre..
Tänk att en urinblåsa kan innehålla sex liter urin som min gjorde, det gjorde njurarna illa, läkarna var förvånade och misstänkte prostatan med en gång men hittade inget särskilt med den, dess värde och storlek var normala.. Men det ger sig fasen på att den på något sätt ändå har hindrat urinet för att komma ut, får se vad urinologen eller vad det heter säger.. Fördelen var att jag gick ner sex kilo på störten..
Inte för att det är roligt att ligga inne på sjukhus men personalen är makalös duktiga på avd 5 och vilken service.. Nu har man liga på arslet i tre veckor så det finns inte mycket till ork men man får väl fyra på i pannorna och fylla på med bränsle som det varit dåligt med..
Eget rum med tv är inte dåligt lite svårt med sömnen de första dagarna men något avslappningspiller gjorde susen och farbrorn sussade gott.. Frukost lunch, fika, middag och en liten kvällsfika erbjöds, det får man betala 100 kronot dagen för, det är det värt.. Samt mediciner till behov..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...