måndag 6 augusti 2018

Turism i Lidköping.

Det är knappt underligt att turismen även i Lidköping har varit bra, det hade väl knappast gått att undvika att svenskarna reser denna sommar.. För Lidköpings del inte minst för att vi har så mycket vatten runt om och vi har haft en del bra evenemang med gott väder.. "Power big meet" trots ett satans gnäll i "Fria ord" och "International street market".. Välkomna åter..

En destinationsutvecklare säger att gamla hus är bra för turistnäringen är något att tänka på i debatten kring de rivningshotade röda husen på Esplanaden, anser hon..
Det ger jag inte mycket för att de tre intetsägande husen skulle locka turister, denna typ finns säker även där de bor.. De är mest intressanta för dem som är fast boende och lite till åren..
Inte ens solbryggorna har ökat turisternas tillströmning tror jag utan i kombination med vädret och en välskött stad gör att folk är intresserade.. Lägg därtill en bra Kronocamping..
Så några gamla trähus lär inte locka några gäster till stan, då skall det vara ett slott ute på Läckö..
Är det några gamla hus som kan locka är det dem på Limtorget, men jag undrar om några åker dit för enkom dessa.. Men vill man fika/äta i stan så finns där en "miljon" ställen att välja på, förutom söndagar ddå det mesta går i Törnrosa sömn..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.