torsdag 10 maj 2018

Ute och fikade i det fria.

Tänkte att i morgon skall det tydligen bli regn och rusk lagom till Köpmännens marknad så jag får dra mig ut lite och njuta idag..
Det blev att koka kaffe till termosen och göra några tonfiskmackor cykla och sätta vid småbåtshamnen.. Där hade man fått i lite båtar och idag när jag var där så sjösattes det några stycken, det kommer väl några varje dag nu framöver.. Så kranföraren får nog bråda dagar..
Det var skönt att sitta med kaffe och smörgåsar där tyvärr hade några marodörer skräpat ner lit med bland annat tillknycklade aluminiumburkar och faktiskt mjölkpaket, helt jävla onödig då det finns soptunnor överallt, men tydligen är det svagt med förståndet.. Det gick människor och städade om de tillhörde någon förening eller om de kände för det..
På plats var också räddningstjänst med båt(ar) och om det var Kustbevakningen jag lade inte märke till det.. Troligen någon form av övning för det var ingen större aktivitet för skarpt läg verkade det..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...